dimarts, 19 d’agost de 2014

DIA 33: "Resacón" de BangkokJa som a Bangkok de nou. Aquest cop, però, hem agafat un hostel al centre modern de Bangkok. Sembla mentida, però aquesta part de la ciutat és completament diferent a la que varem visitar al principi del viatge. La zona de Siam, és ultramoderna i mooolt rica. Té un metro dels més moderns del món i el seu skyline recorda altres grans urbs asiàtiques. Té un aire que frecorda al Hong Kong de pelis Gost in the Shell o Los Àngeles de Blade Runner.

Com això s'acaba, ho hem de celebrat... anat de compres... La veritat és que Bangkok és un lloc ideal per a comprar. Compta amb desenes de centres comercial, grandiosos, per a diferents tipus de butxaques i, sovint tematitzats. Un dels que més ens ha agradat és Terminal 2, que ha decorat cadascuna de les plantes amb l'aspecte de diferents ciutats del món.

Per a rematar la jornada hem intentat pujar a algun gratacel. Primer ho hem intentat al que surt a la peli Resacón 2. Però ens han fotut fora per no anar prou mudats... Així que hem acabat en un encara més alt. Que ha resultat ser l'edifici més alt d'Indoxina. Unes vistes panoràmiques acollonants!

I un cop hem vist la ciutat des dels aires hem volgut rematar el dia baixant als suburbis. Així que hem anar a la zona de Nana. La zona roja de Bangkok. Allà em visitat els decadent ambient del barri. També ens hem premés fer unes copes mentre miràvem unes noies ballant en una barra i un grup de guiris empaitant meuques. Tot molt surrealista. L'altra atracció del barri eren els espectacles de "ping pong", però hem pensat que ja havíem viscut prou emocions per un dia...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada